A legangyalibb Angyal!!!

2011. június 16., csütörtök

Csirkecombok sajtos fokhagymás szószban

A receptet a délutáni alvás közepette ötlöttem ki :). A csirkecomb adva volt, csak valami kiegészítőt kellett hozzá varázsolnom. A sajt és a fokhagymaszósz külön-külön is nagy kedvenc, gondoltam párosítom őket :) Nagy sikere lett.
Íme az eredmény!

Hozzávalók:
4 csirkecomb
 bors

Fokhagymaszószhoz:
fél fej fokhagyma
vaj
2 csapott evőkanál liszt

1 dl tej
1 kis doboz tejföl
sajt

A csirkecombokat a szokásos módon megsütjük. Közben elkészítjük a fokhagymaszószt. Egy fél fej fokhagymát fokhagymanyomón áttörünk. A vajat megolvasztjuk és a fokhagymát beletesszük. Kevergetjük, míg aranysárga színt nem kap. Ekkor lisztet szórunk bele, amit tejjel hígítunk. Végül beleteszünk egy kis doboz tejfölt és sót.
Ha megsültek a combok a fokhagymaszószt ráöntjük, megszórjuk reszelt sajttal s még 10 percig sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése