A receptet a délutáni alvás közepette ötlöttem ki :). A csirkecomb adva volt, csak valami kiegészítőt kellett hozzá varázsolnom. A sajt és a fokhagymaszósz külön-külön is nagy kedvenc, gondoltam párosítom őket :) Nagy sikere lett.
Íme az eredmény!
Hozzávalók:
4 csirkecomb
bors
só
Fokhagymaszószhoz:
fél fej fokhagyma
vaj
2 csapott evőkanál liszt
só
1 dl tej
1 kis doboz tejföl
sajt
A csirkecombokat a szokásos módon megsütjük. Közben elkészítjük a fokhagymaszószt. Egy fél fej fokhagymát fokhagymanyomón áttörünk. A vajat megolvasztjuk és a fokhagymát beletesszük. Kevergetjük, míg aranysárga színt nem kap. Ekkor lisztet szórunk bele, amit tejjel hígítunk. Végül beleteszünk egy kis doboz tejfölt és sót.
Ha megsültek a combok a fokhagymaszószt ráöntjük, megszórjuk reszelt sajttal s még 10 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése